Mesajul a fost trimis. Vă mulțumim !
Mesajul nu a putut fi trimis !
erp DistribNET
CONTROL INTELIGENT PENTRU AFACEREA TA...

Software pentru firmele de distributie, productie si comert

GreenTea B2B
... SI ÎN DEPLASARE

Software pentru firmele de distributie, productie si comert

erp DistribNET
SOFTUL PERFECT PENTRU AGENTUL TAU...

Software pentru firmele de distributie, productie si comert

GreenTea B2B
... SI PE TEREN

Software pentru firmele de distributie, productie si comert

Pentru moblitatea pe teren si mentinerea contactului direct cu clientii, operatorii din backoffice pot imprima documentele de vanzare toate odata, avand controlul operatiunii si castigand timp pretios.
Optiuni GreenTea B2B van sales
  • imprimare facturi, avize si chitante
  • pentru tiparirea documentelor exista doua variante:
    • Imprimare pe netipizate, folosind o imprimanta mobila; se vor imprima facturile, chitantele, avizele in format netipizat pe rola de hartie de 8 cm latime. Sunt necesare imprimanta mobila, incarcator auto, eventual husa.
    • Imprimare pe tipizat in cazul facturilor, pe imprimanta A4 aflata in masina. Sunt necesare echipamentele urmatoare : invertor, adaptor bluetooth, imprimanta gen Epson LX300 sau similar. Imprimarea facturilor se face pe formular tipizat. Imprimarea avizelor pe formular netipizat.


Se pot face si combinatii alte formatelor de mai sus in functie in functie de modul Dvs. de lucru.
Nou! Tiparirea documentelor in avalansa
  • imprimarea facturilor/chitantelor in avalansa; facturile/chitantele emise pe teren de catre agent, se pot apoi tipari din GreenTea B2B backoffice toate odata (caz concret: pentru exemplarul doi al documentelor).
  • de asemenea pentru sistemul pre-sales,in GreenTea backoffice, se pot transforma comenzile agentilor in facturi si apoi se pot imprima in avalansa.


Toate documentele sunt personalizate din punct de vedere al formatului. Pe facturi, chitante si avize se poate tipari si stampila firmei in rubrica de furnizor. Acum se pot emite si tipari chitante si pentru comenzile transformate in facturi pe loc.
PESTE 500 DE CLIENTI MULTUMITI IN TOATA TARA:
Productie - Distributie - Comert - Schimb Valutar